Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Glimt fra bibelhelg på Solgry

Bibelhelg Solgry 2016Fredag 30. september til søndag 2.oktober var vi igjen samlet til bibelhelg på Solgry i Sveio. Videoopptak blir lagt ut her.

 

Gunnar Nilsson og Reidar Heian var med som forkynnere og Kjell Inge Borge og Olav Fossdal var ledere under samlingen. Totalt var det ca. 100 deltakere. Flere kom også innom på enkeltmøter.

 

Reidar Heian talte blant annet over verset fra Lukas 6,31: «Kom med til et øde sted hvor vi kan være for oss selv og hvil dere litt». Det er viktig at vi tar oss tid til å komme avsides med Ordet. Et syndig hjerte vil aldri «få» tid til Guds ord, man må «ta» seg tid til å søke Herren.

 

Videre talte han fra Salme 139 hvor David skriver om hvordan Herren ransaker oss og kjenner oss. En frelst sjel kan komme i anfektelse og må be Herren om å vise om han er på vei til en evig fortapelse eller til en evighet i himmelen hjemme hos Gud.

 

På ett av møtene var Gunnar Nilsson innom døperen Johannes som døpte Jesus i Jordan-elven. Her fikk alle menneskene legge av sin synd. Da Jesus steg ned i vannet og ble døpt, tok han på seg alle disse syndene og ble vår stedfortreder. Dette gjorde han også på korset da han én gang for alle tok hele verdens synd på seg.

 

Gunnar talte også om bønn og viktigheten av det å be. I Lukas 11 står det: «Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere». Jesus spør videre: «Hvem av dere som er far, vil gi sønnen sin en stein når han ber om en fisk?». «Hvor mye mer skal da den himmelske Far gi Den Hellige Ånd til den som ber ham.»

 

Liv Jorunn og Martin Fjære, Håkon Bergene Holm og Randi Therese Larsen, samt stevnekoret deltok med sang på møtene. Stevnekoret bestod av flere av ungdommene som var samlet på leiren.

 

Mellom møtene var det flere aktiviteter av ulike slag. Et høydepunkt for mange var nok å kjøre go-cart. Noen prøvde seg også på kanopadling, og ellers var det aktiviteter som minigolf og fotball.

 

Det var samlet både unge og eldre på leiren. Barn og voksne fikk sitte ned og lytte til Guds ord. Det er godt at vi kan samles på tvers av alle aldre og kjenne at vi har et felles åndelig samfunn. Guds ord gjelder like mye for de minste som for de eldste.

 

Vi er takknemlige for alle som alle som har vært med og bidratt på ulikt vis for at vi kunne ha en slik leir i år også. Først og fremst går takken til Gud for at vi kan samles fritt om Hans ord.

 

Olav Fossdal