Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Ny jule-CD til salg

Uten navn«For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.» - Joh 3:16.

 

I flere år har det blitt avholdt julekonsert på Fossnes. Konserten har blitt holdt i regi av elever på Bibelskolen og andre med tilknytning til miljøet rundt skolen. Flere har ytret ønske om å synge inn noen av disse innholdsrike og gode sangene på en CD. Lenge har det blitt med tanken, men det lyktes til slutt å avtale noen dager i juli 2016 for opptak i møtesalen på Fossnes. Vi fikk samlet alle som hadde anledning og som ville være med å synge til et par øvingshelger før opptaket. Til stede var flest fra Fossneskoret, men også medlemmer av Klippen mannskor, et barnekor i omegnen, et damekor og ellers andre som ville være med. De fleste av sangene har tidligere vært sunget på julekonsertene eller av Fossneskoret.

 

Vi er alle sangglade amatører, og vår bønn har vært at denne CD-en må få være til velsignelse og glede for dere som hører på den. Det er vårt ønske at det store gledesbudskapet om Jesus, som kom til jorden for å frelse deg og meg fra synden og døden, skulle få bli klart for alle oss som lytter til sangen. Med ønske om Guds fred og en gledelig jul.

 

Bestillingsinformasjon:

Pris: 180,-/stk.
Ved kjøper av flere enn 3 stk., er prisen 150,-/stk.
(Konto 3000 22 26193/ VIPPS: 15095)
Bestilling kan med fordel gjøres her eller via mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Det vil også bli tilgjengelig å kjøpe den via iTunes, Wimp, Amazon m.fl. eller høre den på Spotify.

 

Rami Seppälä, dirigent