Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Aktuelt

Velkommen til årets sommersamling med årsmøte

 

Fossnes pningshelg 2015

12.-16. juli 2017 er det igjen tid for sommersamling med årsmøte på Fossnes. Program for samlingen finner du her.

Vi minner om at de som ønsker å benytte stemmeretten på årsmøtet, må gi beskjed om dette ved påmelding innen fristen 15. juni.

Påmelding skjer til André Heian på mobil 411 01 223 eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Ungdomsleiren på Hermanstølen vinteren 2017

 

Årets ungdomsleir på Hermanstølen i Valdres ble holdt 23. – 26. februar. Som talere hadde vi med oss Asbjørn Fossli, Jan Eirik Berre, Tobias Fjell og Reidar Heian. Lederne for leiren var Reidar Heian, Asbjørn Fossli og Per Olav Kapstad.

De fleste av deltakerne hadde felles avreise fra Vestfold torsdag ettermiddag. Det ble servert kveldsmat og vi hadde en kort samling etter det. Innen rotid var alle deltakerne komme trygt fram.

Les mer …

Velkommen til ny ungdomsleir på Trettenes i Vestfold

23.-25. juni er det igjen tid for ungdomsleir på Trettenes leirsted ved Farris i Vestfold. Talere er Paul Andre Bergene Holm og Fredrik Thorbjørnsen. Aldersgrense: Fra fedig med 7. klasse og oppover. Påmelding til Reidar Heian på mob. 414 95 526 innen 1. juni.

Les mer …

Velkommen til ungdomsleir 8.-11. april

 

Lekmannsmisjonen har igjen gleden av å ønske velkommen til den tradisjonelle påskeleiren for ungdom på Haugli leirsted nord for Flekkefjord i Vest-Agder. Leiren begynner som vanlig dagen før palmesøndag og avsluttes påfølgende tirsdag.

Les mer …

Påskeleiren på Haugli 2017

 

Med glede og takknemlighet ser vi tilbake på nok en påskeleir som er til ende. 43 ungdommer var samlet på leir hvor vi fikk sitte ned å høre virkelig god forkynnelse, treffe igjen gamle kjente og stifte noen nye bekjentskaper. Selv om været ikke var det helt store alle dagene var det virkelig innholdsrike dager og en takknemlig gjeng som reiste hjem igjen.

Les mer …