Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Aktuelt

Bibelskolen til Hardanger

Norheimsund i KvamOnsdag 2. september drar elevene av gårde på årets bli-kjent-tur. I år er turen lagt til Hardanger (Foto: wikipedia.no).


Tidlig på onsdag morgen ruller elevene avgårde fra Bibelskolen på Fossnes, med Hardanger og Norheimsund som mål. Basen for oppholdet i Hardanger vil bli Norheimsund.


Gårdene Bøhn og Sæleset har gjestfritt åpnet sine hjem til overnatting frem til søndagen når elevene drar tilbake til Vestfold. Måltidene vil de ha på Steinsdalen Bedehus.


På programmet står ulike turer og attraksjoner. På kveldene vil bibelskolen være med på møter på en rekke steder, hvor også elevene vil delta på forskjellig vis.


Onsdag kveld vil flokken dele seg i to, og være med i henholdsvis Dimmelsvik og Varaldsøy. Rektor Per Bergene Holm taler i Dimmelsvik 19.00, og bibelskolelærer Lars Fossdal i Varaldsøy kl. 18.30.


Torsdag vil det bli møte på Tysse Bedehus i Samnanger kl. 19.30 hvor Per Bergene Holm taler. Fredag blir det møter i Steinsdalen Bedehus, Norheimsund, kl. 18.00 og 19.30. Lars Fossdal vil tale over emnet "Kristus i Salmenes bok." Det blir matservering mellom møtene.


Lørdag deltar bibelskolen på Ja til Livet aksjon på Vågsallmenningen i Bergen. Bibelskolen møter kl. 12.00 ved Danielsen Vidaregåande Skule. På kvelden vil de være med på Companiet i DELK Bergen. Per Bergene Holm taler.


Søndag blir det møte i Steinsdalen Bedehus kl. 11.00 hvor Per Bergene Holm taler.


Alle er hjertelig velkommen til møtene. Dette er en fin anledning til å bli kjent med årets kull på bibelskolen. Vær med å be for samlingene!


Her kan du se bilder fra åpningshelgen på Bibelskolen på Fossnes, og av årets elevkull.

 

Skrevet av: Konrad Fjell