Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Et nådens år fra Herren!

Et nådens år fra Herren!

Når vi i disse dager går inn i et nytt årtusen vil vi benytte anledningen til å hilse våre lesere med ordet fra Luk 4:18-19, der Jesus sier om seg selv at "Herrens Ånd er over meg, for han har salvet meg til å forkynne evangeliet for fattige. Han har sendt meg for å forkynne for fanger at de skal få frihet og for blinde at de skal få syn, for å sette undertrykte fri, for å forkynne et nådens år fra Herren."

Det viktigste i år er ikke at vi har gått inn i et nytt årtusen, men at vi fortsatt lever i nådetiden, at vi fortsatt kan få være med å forkynne "et nådens år fra Herren". Også i år er det frelse å finne for den som søker Gud!

Men det nye årtusen minner oss på en særlig måte om alvoret som profeten Jesaja roper ut: "Søk Herren mens han er å finne, kall på ham den stund han er nær!" (Jes 55:6)

Årene går! Nådetiden går mot sin avslutning! Evigheten står for døren! Det er snart tre tusen år siden Jesaja ropte ut sitt budskap. Det er to tusen år siden Jesus gav sitt liv for syndere og ropte ut et nådens år fra Herren! Det er tusen år siden kristendommen kom til Norge.

Vi er inne i et nytt årtusen. Vi vet ikke hvor gammelt det blir. Men en ting vet vi, at "Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid." (Heb 13:8)

Godt nytt årtusen sammen med Jesus!

Vennlig hilsen redaksjonen

L&E 36. årgang, nummer 1Tags: 2000