Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Bilder fra Peru

Bilder fra Peru

Store og små samlet til bibelkurs i Arequipa for å høre Guds ord 11.-13. aprilEvangelist Miguel Curse sammen med sin nærmeste familie.

Kirkeprisident Celso Valdiglesias i forsamlinga under bibelkurset i Arequipa.Gjennom denne radioantennen spres Guds ord utover storbyen Arequipa.Evangelist Ubaldo Marca sammen med sin kone Juana.

Evangelist Eusebio Alvis har forkynt Guds ord siden 1983. her fra bibelkurset i Arequipa.

Fra bibelkurset. I for grunnen ses noen som nylig er bunnet for Jesus gjennom radioarbeidet.

Medarbeiderne i Peru. 1. rekke f.v.: Evangelist Miguel Eurse, kontorsekretær Victoria González, evangelist Ubaldo Marca og evangelist Hugo Castellanos. 2. rekke f.v.: Evangelist Damián Heredia, evangelist Eusebio Alvis og kirkeprisident Celso Valdiglesias

En del av forsamlingen fotografert utenfor kirken i bydelen “Alto Selva Alegre” i Arequipa.Under bibelkurset i Arequipa i Peru 11.-13. april 2003 ble det servert middag til store og små! Bibelkursene varer fra 9 om morgenen til 5 om ettermiddagen, så litt varm mat på dagen gjør godt!Maria Elena Valenzuela ar vært med i forlamlingen i mer enn 10 år. Hn er enke og alenemorfor to døtre. Det er Maria Elena som har hovedansvaret for innkjøp og matlaging under bibelkursene. Hun er humørspreder og alltid takknemlig, til tross for fattige kår og en tøff hverdag for å få endene til å møtesKirkelokalene i bydelen “Alto Selva Alegre” i Arequipa i Peru var fullt under siste dag av bibelkurset, søndag 13. april 2003. Både små og store er sammen for å høre Guds ord og synge om Jesus og frelsen i Lammets blod. Kvinnen i forgrunnen er medlem i sentrumsmenigheten og har vært trofast på alle møtene i mange år.

Guds rike hører barne til og jeg er regnet med...” På sandag formiddag deltar søndagskoret med sang. Samlingen begynner kl 1000 med en times bibelundervisning for små og store. Barna samles i søndasskoleklasser i 2. etg. Og de voksne får undervisning i selve krirkelokalet. Etter en liten pause begynner møtet kl 1100 hvor store og små er sammen under hørelsen av Guds ord. Vanligvis varer møtet til ca kl 1300.

Vær med å be om at barna må bli bevart hos Jesus når de vokser opp! Også i Peru er det mange røster som kaller på barnehjertene, og sjelefienden er virksom der, som her!

Envangelist Ubaldo Marca underholdes av Norsk Luthersk Lekmannsmisjon og virker som evangelist på heltid i storbyen Arequipa i Peru. Hans hovedansvar er meingheten i bydelen “Alto Selva Alegre” som ligger ca 10 km utenfor Arequipa sentrum. På bildet ser vi Ubaldo Marca sammen med sin kone Juana og deres to døtre.

Det var Ubaldo Marca som sist sommer besøkte oss i Norge for forkynte guds ord på stevner og enkeltmøter. Foruten Ubaldo Marca, står det fire andre evangelister på misjonens lønningsliste i Peru, Vi er takknemlige for å få lov til å lønne disse Herrens vitner som bærer Guds ord ut til sitt eget folk.L&E 39. årgang, nummer 5
Sist oppdatert: www.nll. no


Tags: 2003