Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Nytt fra Bibelskolen på Fossnes

Nytt fra Bibelskolen på Fossnes

Av Per Bergene Holm


Nok et skoleår går mot slutten. Vi har opplevd et godt skoleår, med lyttende og engasjerte elever. Det er alltid inspirerende for oss som underviser.


Søknad:

Nå har søknadene for høsten begynt å komme inn, og det er gledelig å oppleve at vi har flere søkere og interesserte på denne tiden av året, enn noen gang tidligere. Så gjenstår det fortsatt å se hvor mange som blir elever til slutt, og vi er takknemlige for forbønn også når det gjelder dette. Skulle du tenke på å følge et kurs, så er du hjertelig velkommen.


Økonomi:

Mange spør om hvordan det går med økonomien. Høsten 2004 mottok vi ingen statsstøtte, men med flere enn syv elever våren 2005, fikk vi igjen støtte. Denne våren har vi også hatt noe utleie, og i perioden mellom påske og pinse har vi en avtale om utleie av 20 rom til et firma, noe som er til god hjelp på inntektssiden. Likevel regner vi med behov for noe bidrag fra misjonen for at regnskapet skal gå i balanse.


Dugnadsuke:

Vi har en stor bygningsmasse og tomt å ta vare på, og vaktmester og husmor har mer enn nok å ta tak i. Mesteparten av tiden går med til de daglige oppgavene, og det er derfor i løpet av skolens sommerferie behov for å ta tak i litt større vedlikeholdsoppgaver, storrengjøring mv. I flere år har vi snakket om muligheten for å komme sammen til ei dugnadsuke på forsommeren, hvor vaktmester og husmor kunne sette oss til praktiske oppgaver, og hvor vi sammen kunne ta et tak.

Nå har vi bestemt oss for at vi vil prøve ei slik uke fra 27. juni–3. juli. Vi vil starte dagen med felles frokost med andakt. Så går vi til våre ulike praktiske oppgaver fram til middag, bare avbrutt av litt formiddagsmat. På ettermiddagene er det fri for den som ønsker det, og det vil også bli mulighet for litt kaffe. Etter kveldsmat samles vi til møte kl 20.00. Vi avslutter det hele med formiddagsmøte og felles middag på søndag.

Alle måltider og opphold er selvfølgelig gratis for alle som deltar. Det vil være arbeid for liten og stor, så familier er hjertelig velkomne til å være med. Det hadde vært trivelig om mange hadde mulighet. Det gir et eget samhold å kunne gå sammen slik i flere dager og arbeide og prate, unge og gamle.


Påmelding til dugnadsuke 27. juni–3. juli: Bibelskolen på Fossnes, tlf: 33 36 17 70 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
L&E 41. årgang, nummer 5Tags: 2005