Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Nytt om navn

Nytt om navnNy kasserer

Vi vil takke Torunn Ånestad, Varhaug, for det store arbeid hun har lagt ned som kasserer i Lekmannsmisjonen over mange år, og den troskap hun har vist i tjenesten.

Samtidig vil vi ønske Sara Heian velkommen som ny kasserer. Sara har vært elev ved Bibelskolen på Fossnes, og vil av mange være kjent som husmor der inntil hun fikk egen familie. Hun og mannen, André Heian, som er vaktmester og husfar ved skolen på halv tid, har to barn, og de bor på skolen. Vi vil også benytte anledningen til å takke Sara for det hun har betydd for skolen som husmor, og vi ønsker lykke til i nye oppgaver.Husmor ved bibelskolen

Vi er takknemlige for at Elin Nilsson, fra Nybro i Sverige, har lovet å fortsette som husmor ved bibelskolen også dette året. Med flere elever (rundt 20) er det behov for mer hjelp på kjøkkenet og i internatet, og fjorårselev Mirjam Holmgren, fra Byske i Sverige, er villig til å gå inn i denne oppgaven sammen med Elin.Forbønn

Vi vil be om forbønn for alle disse, for vaktmesterfamilien Liv Jorunn og Martin Fjære (han underviser også i noen fag), og de andre lærerne: Sigbjørn Agnalt, Konrad Fjell, Lars Fossdal, og rektor Per Bergene Holm, samt de nye elevene.

Sekr.


L&E 44. årgang, nummer 7Tags: 2008