Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Nytt fra Moldova

Torsdag 28. januar var det nytt rettsmøte med forlengelse av varetektsfengslingen for Boris Moser. Natalia Moser spurte da enda en gang om jeg kunne besøke Boris som hans sjelesørger.

Nå fikk hun ja, trolig fordi rettsmyndighetene nå forstår at både Helsingfors-komitéen, OSCE og FN er informert om saken og følger den nøye. Mandag 1. februar ble det 45 minneverdige minutter sammen i fengselet – en sterk opplevelse.


Boris hadde brukt tiden til å lese i Bibelen og andre bøker og lære spansk, og syntes ikke dagene ble lange. Helsen hans var bedre enn fryktet. Da jeg leste Salme 37:1-11 og sa litt i tilknytning til den, fortalte han at det var en kjent salme for ham som han leste ofte. «Livet i denne verden betyr lite i forhold til det vi har snakket om nå (om livet med Gud, syndenes forlatelse og evigheten). Sjelen betyr alt», var det siste han sa før jeg forlot ham.

La oss takke Gud som har rørt ved hans hjerte og fortsette å be om at han må bli satt fri!

Per Bergene Holm

 

 

L&E 46. årgang, nummer 2