Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Bibelleseplan for barn

Landsstyret har besluttet å bevilge 50 000 kr. til trykking av nytt opplag av «DESCUBRE los tesoros de la Biblia» (Oppdag skattene i Bibelen.). Dette er en bibelleseplan for barn som er laget av misjonær Gerd Vie i samarbeid med nasjonale medarbeidere i Bolivia. Det forrige opplaget er utsolgt, og det har vært vanskelig å skaffe midler til en ny utgivelse.

 

Bøkene er på spansk og kan spres til flere land i det spansktalende området av Andesregionen. Det dreier seg om 12 illustrerte hefter samlet i en eske, med bibeltekster fra 1. Mosebok til Åpenbaringsboken, med spørsmål og arbeidsoppgaver. Heftene selges til meget redusert pris, og det ville være fint om en kunne tilby materiellet gratis til søndagsskoler, foreninger og lag. Totale kostnader ved trykking av 2 000 esker er på ca. 150 000 kr.

Gerd Vie forteller: «Bolivia er et fattig land, og folk flest prioriteter ikke å bruke penger på bøker. Min bønn er at barn og foreldre som leser Descubre sammen med Bibelen, må bli glad i Bibelen og glad i Jesus».

Dersom noen har lyst til å støtte denne utgivelsen kan gaver gis til kontonummer 3000 22 26193. Gaven merkes «Bibelleseplan Bolivia». Skulle gavene overskride nødvendig beløp, vil de bli brukt til NLL’s litteraturarbeid gjennom «Såmannen» i Bolivia og Peru.

Landsstyret

Lov og Evangelium 2017 - Nr 05

Tags: 2017