Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Inntil verdens ende

«Men når alt dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet! For deres forløsning stunder til.» Luk 21:28

Gud har en plan for alle ting. Den vil fullføres akkurat slik som han har sagt oss det i sitt Ord. Når denne verden går i oppløsning, er oppfyllelsen av Guds rike nært forestående. Det skal bli en ny himmel og en ny jord, der rettferdighet bor.

 

Da Jesus gav misjonsbefalingen til sine elleve disipler på fjellet i Galilea, sa han: «Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende» (Mat 28:20). Det skal altså komme en verdens ende. Vi skjønner av alle tegnene i tiden at den nærmer seg. Da tar nådetiden slutt. Derfor gjelder det å forkynne evangeliet inntil Jesus kommer. Vi kan ikke avslutte tjenesten midt på oppløpssiden! Ennå er det noen som trenger å høre Ordet om «synd, rettferdighet og dom» (Joh 16:9-11) – både her hjemme i Norge og på misjonsmarken.

 

Vi vet ikke hva dette nye året vil bringe. Men la oss arbeide mens det heter «i dag». Den som har funnet «hvile» i Jesus alene og «skriker som hjorten etter rennende bekker» (Sal 42:2), skal mettes ved Ordet fra Guds munn. Det har Jesus, den gode hyrde, lovt alle dem som kommer til ham. Og da kan det hende han spør deg: «Hvem skal jeg sende og hvem vil gå for oss?» (Jes 6:8)

 

Lov og evangelium 2018 - Nr 01