Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Blader

Lov og Evangelium 2011 - Nr 10

loe_forside

Kristus-statuen i Cochabamba, Bolivia, ble påbegynt i 1987 og fullført i 1994. Den er 34 meter høy og står på en sokkel som hever den med ytterligere 6 meter. Avstanden mellom fingerspissene er nesten 33 meter, og hele statuen – som er bygd i betong – er estimert til å veie 2 200 tonn. Statuen står på et høydedrag og skuer utover byens befolkning, som i dag teller vel 1 million innbyggere.

 

Minnet om Jesus lar seg ikke utviske så lett. Men han er noe langt mer enn en hvitmalt betongkoloss. Han er «den levende stein, som ble vraket av mennesker, men er utvalgt og dyrebar for Gud» (1Pet 2:4) og som Bibelen kaller oss til å tro på: «Se, jeg legger i Sion en hjørnestein, utvalgt og dyrebar. Den som tror på ham, skal ikke bli til skamme» (2:6). Det er ikke nok å hylle Jesus som profet og en stor velgjører, ei heller å bygge flotte minnesmerker av ham, dersom minnet om ham som frelser er blitt borte.

 

Vi skal snart feire jul. Det er over to tusen år siden Jesus ble født. Han fikk navnet Jesus, «fordi han skal frelse sitt folk fra deres synder» (Mat 1:21). Nå speider han etter deg – og alle verdens milliarder mennesker – og spør om du vil gi ham rom i ditt hjerte.

Ingar Gangås

Bladet i PDF:

Cannot find the download. ID=Lov og Evangelium 2011 - Nr 10

 

Artikkeloversikt

Gå til Betlehem og se! Gunnar Nilsson
Ordet ble kjød Ingar Gangås
Marias lovsang Per Bergene Holm 
Hjem fra Kina (III) Ingar Gangås
Glimt fra Sør-Amerika Ingar Gangås