Nytt skoleår på Fossnes

«For ordet om korset er vel en dårskap for dem som går fortapt, men for oss som blir frelst, er det en Guds kraft.» (1 Kor 1:18)

Det er stort å få begynne et nytt skoleår om det største og herligste budskap som finnes, ordet om korset, et ord om frelse fra synd, død og dom. Tenk at vi skal få høre det og få del i det for intet!

Skoleåret er allerede godt i gang. Det møtte 18 elever denne høsten, og 17 av dem bor i internatet. En av elevene følger undervisningen på halv tid, så vi må regne 17,5 elever.

Det er en fin og godt sammensatt flokk fra både Norge, Sverige, Finland, Filippinene og Peru! Med studenter og andre beboere er internatet fylt helt opp, og det er også fullt rundt et utvidet spisebord i matsalen. Det er trivelig!

På kjøkkenet er Indianna Fjell husmor i 80% stilling, mens Ina Svenfelt og Lydia Kero fortsetter i 30% hver (ved siden av sykepleierstudier på USN). For øvrig er personalet på Fossnes som før.

Siste helg i august var det også start for det andre forkynnerseminaret her på Fossnes. Det første gikk over fire år, fra 2019-2023, mens dette skal gå over tre år, fra 2024-2027. Nesten 20 unge har meldt seg på. I tillegg vil noen av dem som fulgte det første seminaret, også være med litt. De fleste vil møte fysisk, men noen vil også være med på Teams. Du kan lese mer om forkynnerseminaret på hjemmesiden til NLL, trykk her. 

Vær med å be for elevene og personalet på Fossnes, for deltakerne på forkynnerseminaret, samt for alle som bor i internatet, at det må bli et godt år med Guds velsignelse over timer og samlinger om Guds ord.

Bakerst fra venstre: Oskar Nilsson (Sverige), Ted Svenfelt (Finland), Daniel Mejia Gamarra (Peru), Gustav Nordskag, Torbjørn Bratlie, Simon Samdal, Filip Fjære, Eirik Brennsæter, Mikael Aarsland.

Forrest fra venstre: Ann Svenfelt (Finland), Camilla Myklebust, Robelyn D. Sumania (Filippinene), Nyra J. Bucayan (Filippinene), Rebecka Johansson (Sverige), Karina Vistvik, Edel Margrethe Larsen.

Ikke med på bildet: Ragnhild Bing og Bjørn Mikalsen