Søk
Close this search box.
Søk

Åpningshelg bibelskolen på Fossnes, skoleåret 2024/25

Norsk Luthersk Lekmannsmisjon får stå i misjonens tjeneste på forskjellige måter, og en av disse er å drive Bibelskolen på Fossnes. Enda en gang var det helga 17.-18. august 2024 tid for å ønske nye elever velkommen til et år på bibelskole.

Det er en stor glede, et stort bønneemne og et stort alvor når 18 elever skal sette seg ned for å møte Gud i Hans ord over tid.

Lørdag ettermiddag møttes elever og ansatte på skolen til et måltid mat og fikk anledning til å bli litt kjent med hverandre. På kveldsmøtet på lørdag ble de elevene som hadde ankommet presentert for forsamlingen (noen kom senere lørdag kveld, og noen først når skoleuken startet) og Martin Fjære talte over 1. Peter 1:1-12 med emnet «den kommende verden».

Etter kveldsmøtet ble alle som var tilstede invitert på kaffe og noe å bite i, og det ble anledning for oss som er rundt bibelskolen til å hilse på nye elever og familien til noen av dem. Det er både tidligere kjente og noen ukjente, men vi er alle evighetsvandrere som trenger det samme budskap.

På møtet søndag formiddag talte Steinar Guddal (tidligere elev og nå deltidsansatt) over Matteus 12.33-37 med emnet «På fruktene skal treet kjennes».

I skrivende stund er skoleåret allerede godt i gang og vi har et ønske om at det kan bli et år til velsignelse for den enkelte , både timelig og åndelig. Det er til stor glede om det kan bli et godt sosialt miljø hvor elevene kan gjøre artige ting sammen og hvor det blir til personlig utvikling og dannelse for dette livet, men det er en ting som er viktigere enn alt – sjelens evige liv!

Må vi alle huske på elever, lærere, andre ansatte og beboermiljøet ellers (det er flere leietakere på Fossnes, enn bare elevene) i våre bønner. Der Guds ord holdes frem vil det alltid være en åndskamp. Vi må be om at elevene får være mottakelige for Ordet, at lærerne får nåde til å «tale som Guds ord» og at evighetsalvoret får prege hverdagen.

Skrevet av Fredrik Thorbjørnsen